Szezonzáró a Bika Csárdában

  • 2015.03.31. 18:06
  • FehervárAV19
 Jó hangulatban búcsúztak el egymástól a csapat tagjai.
 A 2014-2015-ös szezont közös vacsorával búcsúztatta a Fehérvár AV19 csapata és menedzsmentje. A vidám hangulatú összejövetelen először Ocskay Gábor szakosztály-igazgató szólalt fel, aki megköszönte a sikeres szezont a csapat játékosainak és stábjának.

Ezt követően Rob Pallin jó szónoki képességeiről győződhetett meg ismételten a csapat, az első vezetőedzői szezonját záró mester megköszönte a játékosok egész szezon során mutatott teljesítményüket. Köszönetet nyilvánított a menedzsment egész szezonban nyújtott munkájának, ami nélkül a csapat nem érhetett volna el ilyen szép eredményeket, mint idén, illetve a csapat mindennapjait segítő Kéri Rudolf felszerelésmenedzser és Sashalmi Tamás gyúró munkáját. Végezetül mindenkinek kellemest pihenést kívánt és sok sikert a magyar válogatottba behívott játékosoknak.

A felszólalók sorát Dr. Móré Attila zárta, aki a menedzsment és a szurkolók nevében köszönte meg a csapat egész éves teljesítményét, kiemelte, hogy Rob Pallin és Sille Tamás kinevezése jó döntésnek bizonyult a klub számára, megdicsérte a csapat fiatal játékosait és örömmel köszöntötte a pénteken állampolgársági esküt tevőt Andrew Sarauert és Frank Banhamet a magyarok táborában.