'B' Pálya Információk

  • 2023.10.02.

Áttekintés

Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok a FEHA19 jégkorongcsapatainak egyik hivatalos edzés- és mérkőzéshelyszíne. A több évtizedes múltra visszatekintő, több lépésben modernizált létesítmény a közösségi élet színtere: legyen szó hivatásos sportolókról, a jövő jégkorongozóiról, műkorcsolyázóiról vagy kikapcsolódni vágyó polgárokról.

A tervezés alapelve volt, hogy az épület magas színvonalon szolgálja az edzéseket, az oktató-nevelő munkát, a fiatalok képzését és a szurkolók ezreinek szórakozást biztosító mérkőzéseket. Az utóbbi évek folyamatos fejlesztései és átalakításai nyomán a Koronázóváros megfelelő színvonalú komplexumban várja a látogatókat - ezt bizonyítja, hogy a csarnok IIHF Divízió 1-es világbajnokságnak, IIHF Kontinentális Kupa döntőnek, Bajnokok Ligája (CHL) és osztrák bajnoki (ICEHL) jégkorong-mérkőzéseknek egyaránt házigazdája volt már, de kézilabda EHF Kupa döntőt, sőt könnyűzenei koncerteket is rendeztek már a Raktár utcában.

Adatok

Cím 8000, Székesehérvár, Raktár u. 1.
GPS koordináták N47,18714°, E18,44339°
Befogadóképesség 3500 fő

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

Vonattal megérkezve a Vasútállomáson a 13-as vagy a 20-as autóbuszra felszállva a 'Raktár utca' megállóig kell utazni.

Gépkocsival

Az M7-es autópályáról Budapest és a Balaton felől egyaránt a második kijáratnál lehajtva a Seregélyesi úton kell a városba beérkezni, majd a bal kézre elő MOL-töltőállomásnál balra kanyarodva a Mártírok útjára ráfordulni. Ezen tovább haladva kb. 300 méter múlva az első utca balra vezet a Jégcsarnokhoz.

Parkolás

A Jégcsarnok bejáratánál levő parkolók a VIP-vendégek részére vannak fenntartva. Szabadon igénybe vehető parkolóhelyek a Raktár utca mentén találhatóak, a Mártírok útja túloldala fele is.