A listavezető Gyergyó érkezik kedd este

  • 2022.09.27. 14:04
  • Fehérvárav19

Az Erste Liga keddi játéknapján a FEHA19 felnőtt együttese a Gyergyó gárdáját fogadja 18.30-tól.

A veretlen látogat a nyeretlenhez. A Gyergyó eddig három mérkőzésen van túl az idei kiírásban, mindegyiket idegenben vívták meg Szilassy Zoltán fiai. A Debrecent 5-2-re, a Miskolcot 6-1-re, míg a Dunaújváros 4-2-re verték meg a piros-fehérek.



Anatoli Bogdanov együttese két összecsapáson van túl, a szezonnyitón a DVTK ellen idegenben 6-1-es vereség lett a találkozó vége, majd múlt csütörtökön a Brassó érkezett a Raktár utcába. Ez már jóval szorosabb mérkőzést hozott, a fehérvári fiataloknak Tóth nagyszerű kapusteljesítményének is köszönhetően komoly sansza volt a pontszerzésre, de a rutinosabb Corona végül elvitte a három pontot Székesfehérvárról.

Ezúttal sem áll könnyű feladat a FEHA19 előtt, de a fehérváriak megmutatták, hogy bárki dolgát meg tudják nehezíteni, igaz ehhez a góllövésben mindenképpen előre kell lépni, hiszen a két találkozón szerzett két góllal nehéz győzelmeket szerezni.

Anatoli bogdanov várakozásai a mérkőzés előtt: „A mindennapokban elvégzett munkán múlnak a dolgok. Minden edzésen gyakoroljuk a góllövést különböző szituációkban. Edzőként tudsz instrukciókat, tanácsokat, tippeket adni a játékosoknak, de az már rajta múlik, hogy megfogadja-e ezeket. Ő dönti el, hogy felhasználja-e ezeket a tanácsokat, vagy a lövés mindig csak azt jelenti majd neki, hogy vége van a gyakorlatnak. Dolgozunk ezen, remélhetőleg egy nap majd kifizetődik a munka.

Remélem tudjuk ugyanazt az energiaszintet hozni, amit a Brassó ellen tudtunk nyújtani, szeretnénk a Gyergyót is nyomás alatt tartani, amennyire csak lehet. Erős csapat érkezik hozzánk, nagyon jól kezdték a szezont, eddig minden meccsükön pontot szereztek. Próbáljuk a legjobbunkat nyújtani. Az előző szezonban le tudtuk őket győzni Székesfehérváron, meglátjuk, hogy ezt meg tudjuk-e ismételni idén is. Fiatal, friss csapatunk van, a játékosok gyorsabban regenerálódnak, mint az idősebbek, nekünk ez az előnyünk. Az ellenfelünk tapasztaltabb, de izgalmas mérkőzést várok.”

A mérkőzésre érvényes az Erste Liga akciója, vagyis egy szülő maximum két gyerekkel fél árú jegyet vásárolhat.