Jön a kupavisszavágó

  • 2022.11.22. 12:05
  • Fehérvárav19

Kedden 18.30-kor a Magyar Kupa 2. fordulójának párosításában a FEHA19 felnőtt együttese az FTC-Telekom gárdájához látogat.

Az utóbbi napokban sűrűn találkozott egymással a két csapat, múlt szerdán a kupapárosítás „odavágóján” 5-1-re nyertek a fővárosiak. Bár a találkozó összeképe szorosabb eredményért kiáltott, a zöld-fehérek jobban sáfárkodtak a lehetőségeikkel. Két nappal később a bajnokságban ismét Székesfehérváron csaptak össze a felek, akkor 5-2-re nyert Fodor Szabolcs együttese. Az erőltetett menet vasárnap folytatódott, amikor a Fehérvár a DAB otthonában vendégeskedett, 3-1-re nyert a megyei rivális.

Anatoli Bogdanov: „A nemzetközi szünet utáni hét nehéz volt számunkra. Az első kupameccsen kicsit nehezen indult számunkra, majd a pénteki bajnokin keményen küzdöttünk. Vasárnap a DAB ellen kicsit elfogyott az energiánk. A november nagy kihívás számunkra, több sérültünk és betegünk van. Vissza akarunk térni a helyes útra a játékunkkal, és megmutatni mindenkinek, hogy ezen a szinten is bárkinek kihívást jelentő ellenfél vagyunk. A fiúk az egész szezonban keményen dolgoztak, remélhetőleg a kemény munka kifizetődik majd.”