Az Erste Liga matinén az Újpest érkezik a Raktár utcába

  • 2022.10.02. 11:56
  • Fehérvárav19

Vasárnap 17.30-kor a FEHA19 felnőtt együttese az Újpestet fogadja a Raktár utcában. A mérkőzés előtt az Erste Liga matiné keretin belül számos programmal várjuk szurkolóinkat négy órától.

Mindkét együttes eddig négy mérkőzésen van túl a liga idei kiírásában. A FEHA19 egyelőre még pont nélkül áll a tabellán, Anatoli Bogdanov tanítványai két súlyosabb vereség után próbálnak meg talpra állni. A Gyergyó 10-1-re nyert Fehérváron, majd pénteken a Budapest Jégkorong Akadémia HC otthonában 6-0-s vereség lett a találkozó vége.

Ezúttal sem lesz könnyű dolga a fiataloknak, hiszen az UTE jól kezdte a bajnokságot, a lila-fehérek jelenleg a negyedik helyen állnak az Erste Liga tabelláján. Az Újpest kezdésnek a DVTK-t verte hosszabbításban, majd a rangadón 5-3-re kikaptak a Ferencvárostól. A harmadik körben 4-3-re verte az UTE a Csíkszeredát, majd 5-2-re a Debrecent.

Anatoli Bogdanov: „Eddig jók az Újpest eredményei. Van néhány sikerük, például a Csíkszeredát is le tudták győzni. Kemény meccs lesz. Nagyon gyors és technikás csapatról van szó, szóval élesnek kell lennünk és a legjobbunkat kell nyújtanunk.  Ebben a bajnokságban nincsenek könnyű ellenfelek, de ha lennének is, az Újpest biztosan nem ezek közé tartozna. Oda kell figyelnünk, és a legjobb játékunkra lesz szükség ellenük.

A mérkőzés mellett délután négy órától számos programmal  várjuk a szurkolóinkat az Erste Liga matiné keretén belül, lesz gyereksarok, Xbox, Kahoot játék, de kapura lövési versenyt is rendezünk a második szünetben.