Anatoli Bogdanov: „Fontos tapasztalatokat szereztünk”

  • 2022.09.03. 15:40
  • Fehérvárav19

A FEHA19 felnőtt csapata a múlt héten ausztriai túrán járt, ahol a két vereség ellenére hasznos mérkőzéseket tudtak le a fiatalok. Nincs megállás, szombaton már Újpesten szerepel az együttes.

Az osztrák túrán két alpesi ligás ellenfél ellen lépett pályára Anatoli Bogdanov együttese. Először a KAC II. Volt az ellenfél, ahol rosszabb kezdés utén még vezetettek is a fehérváriak, de aztán az osztrákok is fordítani tudtak és végül 3-2-re nyert a Klagenfurt. A túra következő állomásán Salzburgban sajnos nem alakult ilyen szorosan a találkozó, a bikák második számú alakulata 5-0-ra nyert.

Anatoli Bogdanov: „Ahogy vártuk, a két találkozó remek nemzetközi tapasztalatot adott. A KAC ellen lassan kezdtünk, de ezen túllépve sikerült visszajönni a mérkőzésbe és vezettünk is. Sajnos nem tudtuk az előnyt megtartani. A Salzburg egy nagyon technikás csapat, egy etalon volt minden szempontból, hogy hova szeretnénk majd fejlődni csapatként és klubként. Lenyűgöző volt mindkét ellenfelünk szintje. Mindegyik mérkőzés jó tempójú volt, főleg annak tudatában, hogy augusztus végét írtunk még, és mindenki még a felkészülés közepén tart. Összességében boldog vagyok, fontos tapasztalatokat szereztünk és ezek majd segítenek minket, hogy minél jobban felkészüljünk a következő szezonra.”


A felkészülésben a héten sem volt megállás, a fiatalok az edzések mellett dietetikai előadáson is részt vettek, majd szombaton hatkor az Újpesttel találkozik a FEHA19.