Előttünk az újabb esély Debrecenben

  • 2022.02.22. 13:00
  • Fehérvárav19

Ma este a rájátszás selejtező második mérkőzése következik.

Ma 18:00-kor ismét a DEAC lesz a Titánok ellenfele az Erste Liga mini-playoffjában. A meccset élőben közvetíti az Erste Liga TV.
 
Tegnap a Debrecen igazi playoff hokival rukkolt elő Titánjaink ellen, amihez nem voltak hozzászokva fiatal játékosaink. Ahogyan Anatoli Bogdanov is kiemelte a mérkőzés után: „ez egy teljesen új tapasztalat a játékosok számára, hiszen a többségük régóta vagy talán soha nem játszott még rájátszásmérkőzésen.” A meccs is így indult, 19 másodperc alatt magához vette a vezetést a hazai csapat és összességében végig dominálta a találkozót. A Debrecennél főleg Kuleshov volt elemében, aki egy picivel több, mint egy harmad alatt mesterhármast ért el.
 
Ami minket illet, mindegyik harmadban megvoltak a helyzeteink, sokszor tényleg csak az ellenfél kapusán, vagy éppen saját magunk butaságán múlt, hogy nem szereztünk gólt. A megilletődöttség látszott a csapaton, de a harmadik debreceni gól után támadásba lendültünk és közel 100%-os ziccereket tudtunk elérni. Ezeknek a kihasználásában kellene fejlődnünk a mai meccsre, hogy közelebb kerülhessünk az ellenfélhez. A meccs előtt Jábor Bendegúzt kérdeztük, aki szerint: „gyengén kezdtük a mérkőzést és a védekező harmadban is sok hibát vétettünk, amit legközelebbre megpróbálunk kijavítani, viszont a találkozó végére egyre jobban tudtunk játszani, amiből próbálunk majd építkezni a következő összecsapásra.”
 
Hajrá Titánok!